KIT DIGITAL

El 15 de març podran demanar aquesta ajuda les empreses d’entre 10 i 49 treballadors. L’import serà de fins a 12.000 euros concedits de forma directa i per ordre de presentació

El 15 de març a les 11 hores s’obre la primera convocatòria d’ajudes a la digitalització convocada pel Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital a través de Red.es dirigida a empreses d’entre 10 i 49 treballadors.

El termini estarà obert durant sis mesos o fins que s’acabin els fons i la quantia de l’ajuda o “bonus digital” serà de 12.000 euros per empresa. 

Finalitat

Les pimes podran adquirir solucions de digitalització en àrees com per exemple el lloc web, xarxes socials, comerç electrònic, gestió de clients, oficina virtual, factura electrònica o ciberseguretat entre d’altres.

Com es sol·licita?

1. Cal que l’empesa sol·licitant es registri en l’àrea privada de acelerapyme.es i completi el test d’autodiagnòstic.
2. Consultar la informació disponible de les solucions de digitalització del programa Kit Digital, on es podrà escollir una o vàries de les que ofereixen els agents digitalitzadors. Aquests són empreses que han estat acceptades per Red.es per oferir els seus serveis tecnològics dins aquest programa.

3. Sol·licitar l’ajuda en la seu electrònica de Red.es

Una vegada concedida l’ajuda

1. Cal accedir al catàleg d’agents digitalitzadors adherits a aquest programa i seleccionar l’agent amb el qual es vol desenvolupar les solucions digitals. Aquest catàleg estarà disponible a partir del 10 de març.
2. L’empresa sol·licitant haurà de posar-se en contacte amb els agents digitalitzadors i subscriure “l’acord de prestació de solucions de digitalitzadors”.


Aquí podeu consultar els detalls de la convocatòria publicada al BOE de 26 de febrer i la informació facilitada per Red.es.

Scroll to Top