Més de 35 anys d’experiència

Som una Gestoria Administrativa Col·legiada amb més de 35 anys d’experiència en el sector de l’assessorament i la gestió professional per a empreses, autònoms i particulars. Actualment disposem d’oficines a Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de Mogoda i Cerdanyola del Vallès.

INICI

El despatx va iniciar la seva activitat l’any 1981 amb la denominació comercial de Serveis Administratius Palau, integrada a la firma d’assessoria Juvé, Gavara, Bech i Rovira Associats, S.A., amb seu a Barcelona, que inicia l’activitat l’any 1921. L’any 2004, després d’un procés de reestructuració, es va crear Assessoria & Gestoria Palau,S.L., denominació actual del despatx.

L’EMPRESA

Assessoria & Gestoria Palau, S.L., està associada a JGBR Horwath Abogados y Asesores Tributarios, firma continuadora de l’assessoria anteriorment esmentada. I, a través seu, a Horwath International, que compta amb una xarxa de més de 490 oficines a més de 100 països. Aquesta integració ens permet oferir assessorament jurídic a empreses estrangeres interessades a desenvolupar l’activitat a Espanya i oferir cobertura jurídica a empreses locals amb expansió internacional. A més, proporciona garantia d’assistència i atenció als nostres clients i ens permet oferir-los un servei legal i integral.

TRAJECTÒRIA

Al llarg de la seva trajectòria la nostra empresa ha anat evolucionant i adaptant el seu model de negoci a les actuals necessitats empresarials, tant pel que fa a l’organització interna de l’empresa com pel que fa a la qualitat i el concepte dels serveis prestats.

Amb aquest objectiu, a dia d’avui la nostra empresa presta serveis d’assessorament i gestió fiscal-comptable, juridic-mercantil, laboral i de trànsit i transports tant a empreses com a particulars des les oficines de Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de Mogoda i Cerdanyola del Vallès.

EQUIP

La nostra firma compta amb un equip humà de més de 40 professionals de diferents disciplines empresarials (advocats, graduats socials, economistes i gestors administratius) que conformen les diferents àrees de servei professional del despatx que ens permet oferir al client una visió transversal de les seves necessitats dins del nostre àmbit d’actuació.

VALORS CORPORATIUS

La relació amb els nostres clients està presidida pel respecte als valors de la nostra organització que tractem de fomentar a tots els membres del despatx amb la finalitat que es converteixin en l’eix de la nostra actuació.

Personalització

Potenciem l’estreta relació i comunicació dels nostres professionals amb els nostres clients. Estructurem i creem equips de treball que permeten l’assessorament integral adequat a les seves necessitats i particularitats quan l’assumpte ho requereix.

Qualitat

Per respondre adequadament a les necessitats dels nostres clients i a les d’un entorn de serveis legals molt dinàmic, la firma desenvolupa de forma permanent programes de formació específica pels seus membres.

Anticipació

Considerem prioritària la valoració i adaptació immediata dels canvis normatius a les operacions dels nostres clients. Així, a part de proporcionar amb agilitat totes les novetats que puguin ser d’utilitat per als nostres clients, la llarga i estreta relació que hi establim ens permet proposar-los qualsevol solució alternativa favorable als seus interessos.

Una aposta per la informació

Apostem per les noves tecnologies i per la informació amb l’objectiu d’aconseguir una millor interrelació amb els nostres clients que els permeti tenir al seu abast totes les novetats i informacions legislatives necessàries de forma immediata i puntual.

Scroll to Top