Manual Laboral 2024

Aquest mes d’abril s’ha publicat el Manual Laboral de l’any 2024 a través del qual oferim continguts d’aplicació habitual i recurrent en l’àmbit laboral i de la Seguretat Social, amb l’objectiu que es tracti d’una guia d’informació pràctica d’àmbit laboral per als nostres clients.

Aquest any s’ha redactat l’edició amb la finalitat de recollir tots els continguts de consulta que entem imprescindibles com les obligacions empresarials en matèria de cotització de Seguretat Social, opcions de contractació laboral o extinció de la relació laboral, normatives d’obligat compliment com el registre horari, la prevenció de riscos laborals o els plans d’igualtat.

En matèria de pensions, es fa referència als imports mínims i màxims per a cada supòsit i es recullen les novetats que afectes als autònoms i als règim especial de treballadors/es de la llar.

Accedeix a l’àrea de clients per descarregar el Manual i no dubti en contactar amb els nostres assessors laborals per obtenir assessorament davant els seus dubtes i consultes.

Desplaça cap amunt